Oтбелязване на международния Ден за безопасен интернет.

/ февруари 22, 2023/ Новини/ 0 comments

Месец февруари 2023 г. за юбилейния 20-и пореден път над 180 държави от всички континенти, включително и България, отбелязват международния Ден за безопасен интернет.

По този повод, на 20.02.2023 г. Превантивно-информационния център /ПИЦ/ – Русе организира среща в зала „Култура“ на община Русе с представител от ГД БОП и ученици от СУЕЕ „Свети Константин-Кирил философ“ и ПГИУ „Елиас Канети“ – гр. Русе.

Присъстващите над 60 подрастващи и техните класни ръководители имаха възможност да се запознаят с основните заплахи, които крие интернет пространството и начини за предпазването им.

За пореден път господин Аспарухов – дългогодишен специалист в областта на кибернасилието успя да провокира младежите, които му задаваха конкретни въпроси, на които той отговаряше от призмата на своята компетентност.

Благодарим на господин Аспарухов за интересната и полезна информация, свързана с опасностите на интернет пространството и се надяваме участниците да я използват при необходимост не само за себе си, но и да я споделят със своето семейство, приятели, близки.

Share this Post

Leave a Comment