Уъркшоп за пилотно тестване на иновативни инструменти за работа с млади хора в неравностойно положениe

/ юни 9, 2023/ Новини/ 0 comments

На 01.06.2023 г. Превантивно-информационният център /ПИЦ/ към Общинския съвет по наркотични вещества – Русе, съвместно с Happiness academy – София проведе уъркшоп за пилотно тестване на иновативни инструменти за работа с млади хора в неравностойно положениe по проект Дигитален арт диалог/Digital Arts Dialogue: https://www.digi-arts.eu/bg/home-bg/.

В работната среща се включиха преподаватели и студенти от специалностите „Социална педагогика“ и „Социални дейности“ от Русенски университет „Ангел Кънчев“ – гр. Русе, специалисти от СНЦ „Еквилибриум“, Сдружение „Център Динамика“ и екипът на ПИЦ – Русе. Освен пилотното тестване на разработените иновативни инструменти за овластяване на младежи в неравностойно положение, експертите имаха възможност да споделят и обменят свои добри практики, проблеми в работата си с деца и младежи от рискови групи.

ПИЦ – Русе и Happiness academy – София остават на разположение при, проявен интерес от страна и на други експерти, да представят методите и инструментите за работа по проекта.

Share this Post

Leave a Comment