Отбелязване на 14- ти февруари

/ февруари 16, 2023/ Новини/ 0 comments

Не трябва да има определен ден, за да покажеш на някого, че го обичаш, че държиш на него, че имаш нужда от неговата подкрепа. Не е нужно и да има определена дата, за да почетеш и елексира на живота и младостта – чаша хубаво червено вино. Човек трябва да се радва на малките неща и да благодари на това, което има тук и сега, защото то може безвъзвратно да изчезне…и то за миг.

Тези послания се опитаха да предадат доброволците на Превантивно-информационния център – Русе, когато раздаваха с много ентусиазъм и усмивки изработените от тях „валентинки“ на служителите от Първо районно полицейско управление – Русе, кабинета на г-н Пенчо Милков – кмет на град Русе, общинска администрация – Русе и граждани и гости на града.

В забързаното, изпълнено с житейски и професионални казуси ежедневие, ние възрастните изпадаме в рутина, която често ни прави апатични, скептични и невярващи. Искрено се надяваме, че чрез вчерашните пожелания, младите доброволци са предизвикали истински усмивки у вас и пожелаваме те да бъдат ежедневни, а доброто ви настроение да преобладава през годината, въпреки злободневните проблеми.

Share this Post

Leave a Comment